Michelle

Hoi hoi Ik ben Michelle en ben 33 jaar. Ik werk nu ruim 2 jaar bij Woudenberg en ik heb nog geen dag spijt gehad dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik kom uit de detailhandel maar wilde graag wat meer voor de ouderen doen en zo kwam ik uit bij Woudenberg.
Wat vind ik leuk aan dit werk?
Ik kom elke week bij dezelfde cliënten thuis dus er ontstaat al gauw een vertrouwensband waardoor het erg fijn werken is en het is echt heel erg dankbaar werk, ze zijn zo blij met alles wat je voor ze doet. Het is zeer afwisselend werk omdat elke cliënt andere wensen heeft en dat houd het werk ook leuk, elke dag is weer anders.
Waarom heb ik voor Thuishulp Woudenberg gekozen?
Het eerste contact was zo goed, dat was echt heel fijn! Als er iets is, kan je het meteen bespreken via het eigen berichtensysteem en er wordt echt samen naar een goede oplossing gekeken, dat geeft zo'n goed gevoel. Je voelt je echt gehoord. Je kan ze altijd bellen of een berichtje sturen en je hoeft nooit lang op een antwoord te wachten.
Mijn collega's zie ik niet vaak omdat het natuurlijk zelfstandig werk is, maar er zijn genoeg gelegenheden om met zijn allen bij elkaar te komen, zoals een etentje of een kerstborrel. En dankzij het berichtensysteem kan je altijd een collega een berichtje sturen als je bijvoorbeeld ergens invalt en een vraag hebt.
Ik ben erg blij dat ik voor Thuishulp Woudenberg heb gekozen, ik zit hier echt op mijn plek!