Nathalie

“Schoonmaken is een vak. Het overbrengen van mijn kennis door middel van het inwerken van nieuwe collega’s en controle van het werk bij de cliënten thuis, brengt ons tot het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit”.


Sinds augustus 2008 werk ik bij Woudenberg. Ik heb een aantal opleidingen kunnen doen, waaronder de basisopleiding schoonmaak, vloerenonderhoud en een opleiding leidinggevende. Ik leid niet alleen op, ik werk zelf ook bij de cliënten thuis. Bij sommigen kom ik al bijna 10 jaar. Juist die combinatie vind ik heel erg prettig.


Kwaliteit vind ik erg belangrijk, ik probeer iedereen altijd enthousiast te maken zodat we samen goede kwaliteit leveren en iedereen dit werk met trots en plezier doet. Dit komt de cliënt uiteindelijk ten goede en dat is waar het om gaat! Werken bij Thuishulp Woudenberg vind ik fijn omdat de lijnen erg kort zijn en ik me verder heb kunnen ontwikkelen.


Omdat je met dit werk meestal alleen werkt, wordt er regelmatig het een en ander georganiseerd zodat alle collega’s elkaar kunnen leren kennen. Ook biedt Thuishulp Woudenberg de mogelijkheid om door middel van e-learning jezelf te blijven ontwikkelen, dit komt zowel jezelf als de cliënt ten goede!