Nikita

"Een baan om veel te kunnen betekenen voor een ander"


Nikita werkt sinds 2014 bij Thuishulp Woudenberg B.V..

Ik ben eerst begonnen bij het schoonmaakbedrijf als bijbaantje voor de avonden. Hier heb ik verschillende cursussen gedaan, zoals schoonmaak en vloeronderhoud. Omdat ik al wist dat ik na een aantal jaar wilde overstappen naar de Thuishulp heb ik ook de cursus signaleren en dementie vast gevolgd en hier certificaten voor ontvangen. Vanaf 2017 werk ik als huishoudelijke hulp en sinds oktober 2019 ook als administratief medewerkster. Alles bij elkaar voor ongeveer 35 uur per week. Ik kom bij verschillende cliënten thuis. Dit zijn elke week dezelfde mensen, waardoor ze een bekend gezicht over de vloer krijgen.


Wat vind ik leuk aan dit werk?

Het leukste vind ik dat je bij verschillende cliënten komt, waardoor het werk erg afwisselend is. Met de ene cliënt heb je een betere band dan met de andere, maar het werk wordt altijd erg gewaardeerd. Hoe leuk is het niet om je dag te beginnen met een lach van de cliënt die zegt dat die blij is om je weer te zien.


Waarom werk ik bij Thuishulp Woudenberg?

Dit is een leuk en informeel bedrijf. Je kunt hier alles overleggen en er wordt echt naar je geluisterd. Je kunt altijd op kantoor binnen lopen met je vragen of als je even je verhaal kwijt wil. Salarissen kloppen altijd en zijn ook altijd op tijd net als je loonstrook.

Erg positief vind ik ook dat het bedrijf via Whatsapp te bereiken is en snel antwoord geeft. Je werkt zelfstandig en hebt weinig contact met je collega’s, maar er wordt door het bedrijf regelmatig wat georganiseerd zoals een kerstborrel, voorjaarsborrel of teamuitje.