Over ons

Over ons

Wil je werken bij een leuk en informeel bedrijf? Thuishulp Woudenberg B.V. staat bekend om zijn kwaliteit en snelle reacties. Bij ons hoef je niet dagen of uren te wachten op antwoord op een e-mail of Whatsapp.

Klanten en medewerkers krijgen direct iemand aan de telefoon en hoeven niet eerst door een keuze menu. Iedereen ongeacht met geen of veel ervaring gaat eerst met onze kwaliteitsfunctionaris mee naar een klant. Zo kunnen wij bepalen of we iemand direct zelfstandig naar cliënten kunnen sturen of dat iemand misschien eerst nog wat meer begeleiding nodig heeft of meer tips voor bijv een goede houding. Je lijf is namelijk ook zeer belangrijk met dit werk.

Wij vinden het belangrijk dat cliënten een medewerker ontvangen in hun huis die lekker in zijn vel zit en positiviteit uitstraalt.


Thuishulp Woudenberg als werkgever

Jacqueline Woudenberg is in 2006 gestart, eerst samen met haar man als schoonmaakbedrijf en later uitgebreid met de Thuishulp. Dit bedrijf runt zij nu met Saskia de Koning en Nikita Woudenberg op kantoor en een groot aantal gemotiveerde huishoudelijke medewerkers. Jacqueline werkt geheel volgens CAO VVT, dus ook fietsvergoeding, eindjaarsuitkering etc. Wat je toekomstige collega’s zeggen over het bedrijf kun je zien op de home page.


Wil je nog iets weten?

Je kunt ons mailen op info@werkenbijthuishulpwoudenberg.nl
Of een app of sms sturen naar 06-53294285
Bellen mag ook (035) 7723878