Sollicitatieprocedure

Werken bij Thuishulp Woudenberg B.V.

Sollicitatieproces

Wat leuk dat je interesse hebt om bij Thuishulp Woudenberg B.V. te komen werken. Als je een passende vacature ziet kun je hier direct op reageren.


Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren op een functie doe je door de betreffende vacature te kiezen en vervolgens op “solliciteren” te klikken. Daarna krijg je de mogelijkheid het sollicitatieformulier in te vullen en een CV en motivatie toe te voegen. Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb ingevuld? Na je sollicitatie ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail.


Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Ons volgende contact is afhankelijk van het aantal sollicitanten voor een bepaalde functie en welke kandidaat voor ons dan het beste aansluit op de vacature eisen. Indien we nog vragen hebben of je willen uitnodigen voor een gesprek zullen we telefonisch contact met je opnemen. Indien je mogelijkheden niet geheel aansluiten aan de vacature die we hebben ontvang je een mail dat we je gegevens voor max een half jaar zullen bewaren voor een eventuele vacature in de toekomst.


1e en 2e gesprek

Het eerste gesprek is dan om kennis te maken en samen te bekijken of je de geschikte kandidaat bent voor deze vacature. Je krijgt altijd binnen 2 dagen te horen of we een tweede gesprek met je willen plannen en je dus bent aan genomen. Het tweede gesprek is dan om het contract etc te tekenen en het uitleggen van het zorgdossier, personeelshandboek en onze digitale planning. Wij werken met 3 contracten in maximaal 3 jaar en daarna kun je een contract voor onbepaalde tijd krijgen. Veel bedrijven geven geen vaste contracten, maar ons motto is: We laten een goede medewerker niet gaan en dan afwachten wat we ervoor terug krijgen.

Wij vragen elke nieuwe collega om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over een bepaalde vacature of wil je meer informatie over het sollicitatieproces dan kun je bellen met 035-7723878 Voor meer informatie over ons bedrijf kijk op www.thuishulpwoudenberg.nl

Wij wensen je veel succes bij je sollicitatie!

Scroll naar boven