Jacqueline

Ik kan het niet alleen

Ik ben in 2006 samen met mijn man een schoonmaakbedrijf begonnen. Later kwam hier de Thuishulp bij en hier zijn inmiddels ruim 50 medewerkers werkzaam. Misschien denk je nu: Waarom staat de werkgever op de home page tussen de medewerkers? Dat komt omdat ik ook een medewerker van dit bedrijf ben en dit ook zo voel. Ik werk 4,5 dagen per week op kantoor en doe samen met Saskia en Nikita de planning en uiteraard heb ik ook andere taken zoals o.a sollicitatie gesprekken en functioneringsgesprekken.

Ik wil niet iemand zijn die hoog boven anderen staat, want we moeten het met zijn allen doen. Ik kan geen bedrijf runnen zonder medewerkers. Je kunt bij ons altijd binnenlopen als je een vraag hebt of even wil spuien over een bepaalde situatie. Medewerkers ervaren geen drempel om binnen te komen. Ik vind eerlijkheid en openheid erg belangrijk en hou niet van roddel en achterklap.

Alles is bespreekbaar.

Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik anders wil zijn dan andere bedrijven en dit is aardig gelukt. Bij ons geen zichtbare hiërarchie . We doen het met zijn allen. Zolang iemand kwaliteit levert en open en eerlijk communiceert zul je alleen merken dat ik de werkgever ben doordat ik je salaris uitbetaal.